Prijsnotificaties

Veel mensen vinden het handig om dagelijks een berichtje te ontvangen met de stroomprijzen voor de volgende dag. Speciaal voor de Supporters van Enever.nl hebben hier een feature voor ontwikkeld, namelijk prijsnotificaties op je mobiel! Het enige wat je hiervoor moet hebben is een telefoon of tablet, waarop de app Telegram (Google Playstore of Apple store) is geïnstalleerd.

Ga op je telefoon of tablet naar https://t.me/Enever_bot en druk in de app Telegram op BEGIN. Je krijgt dan direct een berichtje met jouw Personal ChatID, zoals je op onderstaande afbeelding kunt zien (enkele cijfers zijn in de afbeelding weggehaald):

Vul de Personal ChatID hieronder in. Voor het mailadres is het belangrijk dat je hetzelfde mailadres gebruikt als waarmee je je op Enever.nl hebt geregistreerd. Vervolgens geef je aan welke stroom- en gasleverancier je hebt en welke prijsnotificaties je wil ontvangen (onderaan dit artikel staan voorbeeld-berichten).

Hoe laat wil je ‘s ochtends de gasprijs en goedkoopste/duurste stroomprijs ontvangen?
07:00  08:00  10:00  11:00  12:00  Geen notificatie
Hoe laat wil je ‘s middags de uurprijzen van stroom voor de volgende dag ontvangen?
17:00  18:00  19:00  Geen notificatie
Wil je een notificatie ontvangen als de beursprijs van stroom negatief is?
Ja 
Indien de stroomprijs lager is dan onderstaand bedrag, dan wil ik uurlijks een notificatie ontvangen Heb je bij de vorige vraag voor “Nee” hebt gekozen, dan kun je dit bedrag negeren.

Het kan zijn dat je de notificaties op Telegram 1 of 2 minuten later ontvangt, dat is afhankelijk van de drukte. Mocht je een wijziging willen doorvoeren (b.v. de notificatie later of juist eerder willen ontvangen), dan vul je het formulier gewoon nog een keer in.

Onderstaand vind je voorbeelden van berichten die je in de ochtend en middag zal ontvangen (beide berichten maximaal 1 per dag)