Supporter van Enever

Nog niet zo lang geleden is Enever.nl opgezet met als doel de consument te informeren dat dynamische energieprijzen in heel veel gevallen voordeliger zijn dan de energieprijzen bij de traditionele energieleveranciers. Als snel kwamen er handige features op de site te staan zie de huidige stroom- en gasprijzen (te zien aan de rechterkant van het scherm) en prijzenfeeds van alle energieleveranciers die dynamische prijzen (per uur voor stroom en per dag voor gas) hanteren. Deze feeds zijn ontzettend handig voor bijvoorbeeld home automation.

Supporter van Enever

Het laatste jaar is bij iedereen wel bekend geworden dat alles duur is en dat is bij het opzetten van zo’n site ook zo. Dan hebben we het niet over de vele uren arbeid op avonden en weekenden, maar bijvoorbeeld over hosting van de site, software/plugins om te site beter te laten werken, cybersecurity, etc. Hierdoor moet ook Enever.nl helaas gebruik maken van het plaatsen van advertenties om de kosten in het gareel te houden. Niet iedereen vindt het fijn om advertenties op een website te zien. Hier hebben we iets op bedacht: Supporter van Enever.nl !

Supporter van Enever.nl wordt je eenvoudig door op onderstaande button te klikken. Om Supporter van Enever.nl te zijn vragen wij een donatie van 11 EUR (p/jaar). Je zal dan nooit meer een advertentie zien, beloofd! Uiteraard is niets verplicht!

Betaling kan via iDeal, creditcard, Google Pay of Apple Pay.


Voordelen om Supporter van Enever.nl te zijn:

  • Geheel advertentie-vrije site
  • Alle prijzenfeeds blijven altijd gratis
  • 10.000 requests bij de prijzenfeeds per maand (i.p.v. 250 per maand)
  • Prijsnotificaties ontvangen op je mobiel
  • Mogelijkheid om historische (uur)prijzen te downloaden
  • Unlocken van token (bv. als je meerdere tokens aangemaakt hebt)
  • Nieuwe/toekomstige featues zijn, grotendeels, exclusief voor Supporters van Enever.nl
  • Je helpt mee om Enever.nl in de lucht te houden

Om van de voordelen van Support van Enever.nl te kunnen genieten moet je eenmalig een account aanmaken en hiermee op Enever.nl inloggen. Neem daarna contact met ons op via het contactformulier, zodat we jou supporter kunnen maken (mocht je bij de donatie hetzelfde mailadres gebruiken als bij bij het account, dan hoef je geen email te sturen).