Compensatie november/december Zonneplan

  • Dit onderwerp heeft Zonneplan prefix toegewezen
Auteur
Onderwerp
#269

Mail van Zonneplan:

Zoals aangegeven in onze mail van twee weken geleden wordt u door de overheid gecompenseerd voor de gestegen energiekosten. In de maanden november en december krijgt u daarom €190 korting. In deze mail vertel ik wat dit concreet voor u betekent.

€190 compensatie per maand
De energieleverancier waar u op de eerste van de maand stroom afneemt regelt de korting voor u. Is Zonneplan op 1 november uw leverancier? Dan stort Zonneplan het bedrag van €190 op uw rekening. Geldt dit ook voor 1 december? Dan maken wij nogmaals €190 naar u over.

Zonneplan heeft er voor gekozen het bedrag van €190 los te storten. Zo blijft het onderscheid tussen uw maandelijkse factuur en de korting van de overheid overzichtelijk. U kunt de vergoeding verwachten in dezelfde periode als de afschrijving van de maandelijkse factuur. Dat betekent dat u de korting van november in het begin van december op uw rekening kunt verwachten.

We houden contact
Vanaf januari treedt het prijsplafond in werking. Hoe dit precies gaat werken is nog niet bekend. Zodra daar nieuws over is ontvangt u een nieuwe update.

Mocht u voor nu nog vragen hebben, op onze servicepagina vindt u antwoord op de meest gestelde vragen

  • Het forum ‘Algemeen’ is gesloten voor nieuwe onderwerpen en antwoorden.