Dynamisch contract versus hoogste terugleververgoeding

Auteur
Onderwerp
#3217

Iemand wat tip ?
Er blijft na saldering nog stroom over. Ik dacht dus op zoek te moeten gaan naar de energieleverancier met de hoogste terugleververgoeding. Maar wellicht maak ik een denkfout en zijn er factoren die eigenlijk meer van belang zijn. Een dynamisch contract zoals bij Tibber, is dat wel zo aantrekkelijk als het lijkt ?

Wie kan me tippen of artikelen doorgeven ?

Bedankt

Hans

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Auteur
Reacties
 • #3234

  Veel mensen kiezen ervoor om van maart t/m oktober bij een leverancier met een hoge terugleververgoeding te zitten en van november t/m februari bij een dynamische leverancier. Het is lastig (lees: niet) uit te rekenen wat het meest gunstige is, aangezien niemand een glazen bol heeft en weet wat de, vooral dynamische, prijzen gaan doen.

  Zelf zijn wij 6 maart overgestapt naar variabel van Energie VanOns, maar één tip: blijf weg bij deze partij!! op 6 maart 19.30 uur hebben wij het variabele contract weer opgezegd. Per saldo zouden wij maandelijks 80 EUR terug krijgen (aangezien opwekking stuk hoger is dan het verbruikt), maar volgens EvO moesten we een voorschot van 60 EUR p/maand betalen. En vanochtend was dat voorschot ineens 176 EUR! Daarnaast hebben ze zonder bericht de tarieven aangepast, ons oude contract opgezegd, terwijl we nog in de 14-dagen-bedenktijd zaten en wordt er totaal niet op email gereageerd. Dus nooit meer Energie VanOns!

 • #3276

  Quote :Zelf zijn wij 6 maart overgestapt naar variabel van Energie VanOns, maar één tip: blijf weg bij deze partij!!

  Ik kijk toevallig even op de website van “van-ons” , en zie daar een gunstige TLV
  en tevens op de website van “OM | Nieuwe energie”.

  Nu jij meldt weg te blijven bij de genoemde aanbieder, vraag ik mij af of er mensen zijn die ervaringen hebben met “OM | Nieuwe energie” ?

 • #3299

  Zelf houd ik ook over na saldering en heb ik ervoor gekozen mijn energie af te nemen bij Engie in verband met terugleververgoeding en daarnaast voor gas te blijven bij een dynamische leverancier.

  Groeten,

  Rob

3 reacties aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Reactie op: Dynamisch contract versus hoogste terugleververgoeding

U kunt BBCodes gebruiken om uw inhoud te formatteren.
Uw account kan geen gebruik maken van Advanced BBCodes, deze worden gestript voordat u ze opslaat.

Uw informatie: